GDPR

Privatlivs- og persondatapolitik for kunder og leverandører hos SB Gas & Værktøj ApS – opdateret den 29.2.2024

 

DATAANSVARLIG

SB Gas & Værktøj ApS

Ringstedgade 150

4700 Næstved

CVR. 36927038

 

 KONTAKTOPLYSNING PÅ PERSONDATAANSVARLIG

 Helge Jeppesen, telefon 55 73 91 92, mail: helge@sbbutik.dk

  

HVEM HAR VI OPLYSNINGER OM

Vi har almindelige personoplysninger på firmaets kunder, leverandører/ leverandør kontaktpersoner samt tilmeldte til vores nyhedsbrev.

 

HVILKE OPLYSNINGER BEHANDLER VI

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysninger om kundeaftaler, komplet købshistorik og reklamationer
  • Eventuel leveringsadresse/udleveringssted
  • Betalingsmiddel
  • Samt ved online køb:
    • Browsertype, Ip-adresse og hvilken enhed der benyttes 
  • Ved tilmeldelse til nyhedsbrev
    • Mailadresse

 

HVORFOR

  • Kunder: Oplysningerne benyttes til opfyldelse af aftaler og administration af kundeforhold, herunder kontosalg, salg i butik, online salg og levering af varer samt besvarelse af forespørgsler. 
  • Leverandører / leverandørs kontaktpersoner: Oplysningerne benyttes til opfyldelse af aftaler og indkøb af varer. 
  • Tilmeldte til nyhedsbrev: Hvis du har samtykket til at modtage vores nyhedsbrev, behandler vi oplysning om din mailadresse til fremsendelse af markedsføring, herunder nyheder, tilbud og info om vores firma.

 

 HVEM VIDEREGIVES OPLYSNINGERNE TIL

Oplysninger videregives til: 

  • Fragtfirmaer/leverandører, til aftalt levering af varer
  • Leverandører hvor kundens garanti på købte maskiner / værktøj skal registreres
  • Leverandører / kunder, hvor der er aftalt møde ude hos kunden
  • Vores databehandlere; leverandør af hostingløsning, crm, hjemmeside og nyhedsbrev.

 

Videregivelsen omfatter følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

 HVORNÅR SLETTES OPLYSNINGERNE

  • Oplysninger bliver slettet når de ikke længere er relevante. I henhold til bogføringsloven er vi forpligtet til at opbevare oplysninger til regnskabsformål i 5 år fra udgangen af det regnskabsår som oplysningerne vedrører.
  • Oplysning om mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev, kan til enhver tid slettes ved at benytte muligheden ”unsuscribe” nederst i fremsendte nyhedsbrev eller ved at kontakte persondataansvarlig eller en medarbejder hos SB Gas & Værktøj.

 

 INDFØRTE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Vores oplysninger er beskyttet med opdateret antivirussoftware og opdateret firewall. Alle enheder opdateres løbende med sikkerhedsopdateringer.

 

 RETTIGHEDER

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til indsigelse
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har i øvrigt ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Fortsæt

Indkøbskurv

..er tom!

Tilbud

Flair 30/25 kompressor mobil + fodbold,  - 246
Flair 30/25 kompressor mobil + fodbold,

4.372,50 DKK (inkl. moms)
3.498,00 DKK (ex. moms)

Information

 Levering & Fragt
 Om Webshoppen
 Handelsbetingelser
 Sådan handler du
 GDPR
 Kontakt os

Vi Accepterer



Tilmeld nyhedsbrev: