Handelsbetingelser

1. Køb hos SB-Butikken:
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med SB-Butikken, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra SB-Butikken.

2. Priser:
Alle priser er angivet pr. stk./ltr./mtr. (dvs. hvor der er angivet antal i tekst så er det antal i en karton/dunk/rulle) excl. moms og incl. 25 % moms og er i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, excl. Færøerne og Grønland.

* Anden takst(fragt) er gældende udenfor Danmarks grænser. Prisen for fragt kan derfor variere grundet vægt/størrelse.   
  
For nærmere information angående prisen på fragt, kontakt os pr. mail: info@sbbutik.dk
    
  Tilføj varenr. + antal i mailen, for at vi kan give den præcise pris på fragten.

Der tages forbehold for:
Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Salg generalt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Levering:
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos SB-Butikkens leverandører.

5. Afbestillinger:
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, skal dette gøres pr. mail: info@sbbutik.dk. 

6. Betaling:
De mulige betalingsmåder er:
Dankort / Visa
Forudbetaling kan ske ved betaling i butikken eller bankoverførsel til :
Sparekassen Sjælland kontonr.: 6150  1366027.
Ved indbetaling henvis venligst til ordrenr. og tlf.nr.

7. Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos SB-Butikken. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. 
SB-Butikken kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data.

8.Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles SB-Butikken inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. 
SB-Butikken kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab,, installationsomkostninger m.v. SB-Butikken opfordrer derfor kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. 
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til SB-Butikken’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. 

9. Fortrydelsesret
Du har ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet. Du kan fortryde købet ved at annullere ordren, efter du har fået ordrebekræftelsen, men inden vi har afsendt varen.
Er varen afsendt kan du nægte modtagelsen af varen, eller du kan modtage varen og selv sørge for, at varen sendes tilbage. Ved fortrydelse skal kopi af ordrebekræftelse eller bekræftelsesmail altid følge varen, så vi kan se hvor den kommer fra, når vi modtager varen retur.
Du skal selv betale fragten for returnering.
Når vi har modtaget varen retur, vil vi tilbagebetale dig beløbet for varen, excl. de forsendelsesomkostninger der har været, hvis du har nægtet at modtage varen. Tilbagebetalingen vil foregå via bankoverførsel, og derfor skal du medsende dine bankoplysninger.
Det er en betingelse for at du kan fortryde, at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du modtog den. Det betyder at varerne skal returneres i original uskadt emballage, lukkede småtingsposer må ikke være åbnet, forsegling på hardwareemballage må ikke være brudt, plombering og plastfolie på computerspil, film og bøger må ikke være brudt.
De ovenfor nævnte forbehold repræsenterer typisk en værdi, og varen kan ikke anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis disse forbehold ikke er overholdt, da det betyder at gensalgsværdien vil være reduceret. Det vil kunne betyde, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Du må gerne prøve varen, så længe du kan returnere den i samme stand, og det er klart, at afprøvningen ikke forringer varens salgsværdi.
Du skal selvfølgelig altid sørge for at emballere varen forsvarligt, inden du sender den retur.

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl:
Ved tilbage sendelse af defekte eller forkerte varer til SB-Butikken, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er DKK 300,00 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan SB-Butikken ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

11. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til SB-Butikken skal være forsvarligt indpakket.
Ved bærbar, printere m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.
SB-Butikken anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til SB-Butikken. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

12. Er de i tvivl:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler SB-Butikken, at De retter henvendelse til info@sbbutik.dk.

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. 

Fortsæt

Indkøbskurv

..er tom!

Tilbud

USAG 280T stiftnøgle med T-greb 5mm - 52
USAG 280T stiftnøgle med T-greb 5mm

167,50 DKK (inkl. moms)
134,00 DKK (ex. moms)

Information

 Levering & Fragt
 Om Webshoppen
 Handelsbetingelser
 Sådan handler du
 Kontakt os

Vi AcceptererTilmeld nyhedsbrev: